Mitä käyttäjät sanovat?

SF-Caravan Oulun Seutu ry
"Meille on ollut kaikki tarpeelliset toiminnot ja kun ohjelman oppii se on helppo ja selkeä."

5.10.2021, nettikysely

Terttu Karppinen toimii SF-Caravan Oulun Seutu ry:n taloudenhoitajana ja on käyttänyt Tietosuunta ohjelmia yli 5 vuotta. Tällä hetkellä hän käyttää ohjelmia etäyhteydellä.

Rkl Matti Antikainen Ky, Kuopio
"Hinta-laatu kohdallaan!!!!"

4.10.2021, nettikysely

Matti Antikainen on käyttänyt Tietosuunta ohjelmia yli 5 vuotta omaan koneeseen asennettuna ja vahvistaa, että ohjelmien hinta-laatu suhde on kohdallaan. "Ohjelmat ovat selkeitä ja niitä on helppo käyttää ja ohjelmissa on tarvittavat toiminnat."

Tmi Juliko, Kirjanpitopalvelu, Kuopio
"Ohjelma selkeä ja helppokäyttöinen, ei ole kallis"

5.10.2021, nettikysely

Julia Nykänen on käyttänyt Tietosuunta ohjelmia yli 5 vuotta ja tällä hetkellä etäyhteydellä. Hän toteaa, että Tietosuunnan asiakaspalvelusta saa tarvittavat ohjeet ja ohjelmat ovat helppokäyttöisiä ja edullisia.

Tilistrada Oy, Espoo
"Kirjanpito-ohjelma on soveltunut hyvin ja on ollut helppo ja selkeä käyttää."

4.10.2021, nettikysely

Tarja Saarinen kertoo, että ohjelmat ovat soveltuneet hyvin. Tietosuunnan asiakaspalvelusta saa nopeasti tarvittavia ohjeita ja asiakaspalvelu on asiantuntevaa. Tilistrada käyttää tällä hetkellä ohjelmia etäyhteydellä ja suosittelee ohjelmia myös muille.

Tmi Anneli Ojanperä
"Tietosuunta on toiminut todella hyvin."

4.10.2021, nettikysely

Anneli Ojanperä toteaa: "Tietosuunta on toiminut todella hyvin, toimin pienenä tilitoimistona pienille toimijoille. Olen suositellutkin ohjelmaa parille tutulle kirjanpitäjälle, he ovat olleet samaa mieltä hankittuaan ohjelman. Suosittelen!"

Tmi Taina Setälä
"Ohjelmat on helppoja käyttää ja sieltä saa kaiken tarvitsemansa."

4.10.2021, nettikysely

Rita Keisa, Tmi Taina Setälästä kertoo, että on käyttänyt Tietosuunta ohjelmia omaan koneeseen asennettuna ja toteaa, että ohjelmat ovat helppoja käyttää ja ohjelmista saa kaiken tarvitsemansa. Hän suosittelee ohjelmia myös muille pienyrityksille.

JP-Tilit, Helsinki
"Selkeä, toimiva, kattava ohjelmisto"

4.10.2016, mlt

JP-Tilit tarjoaa Helsingissä sähköisiä taloushallinnon palveluja. Tilitoimisto hankki Tietosuunta etäyhteysohjelmat 2010. Juha Perlström toteaa: "olemme tyytyväisiä ohjelmistoon".

Hankintaperuste oli ohjelmien selkeys ja mutkattomuus. Ohjelma on käyttäjäystävällinen, eikä siinä ole mitään käytön kannalta turhia kikkailuja. "Asiakaspalvelusta saa nopeasti vastauksen kysymyksiin, kun kysyttävää tulee".

Tilipalvelu Sari söderlund, Vantaa
"Joustava ohjelma, erinomaista asiakaspalvelua"

4.10.2016, mlt

Tilipalvelu Sari Söderlund tarjoaa pienyrityksille ja taloyhtiöille taloushallinnon palveluja , kirjanpitoa, palkanlaskentaa, laskutusta ym. Tietosuunnan etäyhteys-ohjelma otettiin käyttöön vuoden 2016 alussa.

"Etäyhteys toimii joustavati, tiedot siirtyvät ongelmitta omalle koneelle", toteaa Sari Söderlund. Hän on hyvin tyytyväinen asiakaspalveluun, josta "tieto kysymyksiin tuli nopeasti". Sähköpostilaskujen lähetys ja etätyöpöytä-yhteys toimivat ongelmitta. "Tilitoimiston toimintaa nopeuttava ja hyödyllinen ohjelma"; arvioi Sari Söderlund.

Maanrakennus KK Infra Oy, maanrakennustyöt, Kokkola
”Suosittelen etäyhteyttä yrityksille”

10.10.2016, mlt

Maanrakennus KK Infra Oy tarjoaa maanrakennus- ja perustustöitä teollisuudelle, kunnille ja yksityishenkilöille. Yritys hankki Tietosuunta etäyhteysohjelmat v. 2016 alusta. Eleri Uusitalo yrityksestä toteaa: ”ohjelmassa on monia toiminnan kannalta hyviä puolia. Yrityksen sisällä tiedonsiirto onnistuu henkilöltä toiselle joustavasti, kun tiedot pystyy kopiomaan suoraan omalle koneelle paikasta ja ajasta riippumatta.”

Ohjelma toimii teknisesti moitteettomasti, ja tallennukset tai sähköpostilaskujen lähetys onnistuvat. Eleri Uusitalo arvioi, että ”ohjelman hinta-laatusuhde on kohdallaan” ja hän on ”tosi tyytyväinen asiakaspalveluun”.

Minnan Kirjanpitopalvelu, taloushallinnon palvelut, Vilppula
”Etäyhteys-ohjelma ehdoton kahden toimipisteen yritykselle”

10.10.2016, mlt

Minnan Kirjanpitopalvelu tarjoaa kirjanpito- ja taloushallinnon palveluja sekä veroneuvontaa yrityksille. Yritys on käyttänyt Tietosuunta etäyhteysohjelmia vuodesta 2015. Minna Ykspuu kertoo, että ”hänella on toimipiste kahdella paikkakunnalla ja etäyhteys-ohjelma on aivan ehdoton”. ”Muuten en pystyisi tekemään töitä kahdessa eri toimipisteessä”.

Ohjelma on toiminut erittäin hyvin, eikä ongelmia ole ollut. Tallennus etäyhteydeltä onnistuu, sähkölaskujen lähetys on sujuvaa ja asiakasplavelusta saa nopeasti tarvittaessa tietoa. ”Suosittelen Tietosuunta etäyhteys-ohjelmaa yrityksille”.

Paven Paja Oy – Lohja
”Ohjelmat toimivat hyvin ja hinta-laatusuhde erittäin hyvä”

8.2.2013 MLT

Paven Paja Oy on vuonna 1992 perustettu sähkötöitä, asennuksia ja urakointia tekevä yritys Lohjalla. Yritys hankki Tietosuunta laskutus- ja kirjanpito-ohjelmat syyskuussa 2011. ”Nettisivuilla päädyin lataamaan miniversion ja pidin ohjelman toimivuudesta ja helppokäyttöisyydestä”, kertoo Marita Poutiainen.

Ohjelman käyttöönotto onnistui hyvin ja ohjelmaan on oltu tyytyväisiä. ”Ohjelmat toimivat hyvin ja hinta–laatusuhde on erittäin hyvä. Suosittelen ohjelmia muille”, jatkaa Marita Poutiainen.

Servikal Oy – Turku
”Asennus ja käyttöönotto helppoa - suosittelen”

8.2.2013 MLT

Servikal Ky tekee kalibrointi- ja huoltopalveluja esim. ilmanvirtaus- ja lämpötilalaitteille. Vuonna 1996 perustetun yrityksen kalibrointitunneli täyttää kansainväliset vaatimukset ja mittanormit. Yritykseen hankittiin Tietosuunta laskutusohjelma tammikuussa 2011.

Rauno Saarnio Servikal Ky:stä sanoo, että ohjelma toimii hyvin ja kaikki tarvittavat ominaisuudet löytyvät. Hänen mukaansa käyttööotto ja asennus oli helppoa ja ohjelmiin on oltu tyytyväisiä. ”Suosittelen ohjelmia muille”.

Insinööritoimisto Rantotek Oy - Tampere
"Palkanlaskentaohjelmisto on helppo oppia ja käyttää"

25.2.2006 mlt

Marja-Liisa Rantovaara Insinööritoimisto Rantotek Oy:stä Tampereelta pitää palkanlaskentaohjelmistoa "erittäin käyttökelpoisena". Raportteja saa tarvittavan määrän ja hinta-laatusuhde on kiitettävä. Yleiskokemuksena hän toteaa, että"tumpelokin osaa käyttää sitä".

TAPIX Oy - Turku
"Yrittäjäkurssilla suositeltu ohjelma"

10.12.2008 JP/MLT

TAPIX tarjoaa sähköasennus- suunnittelu- ja kaapelointipalveluja Turun seudulla. Yritykseen hankittiin laskutus- ja myyntireskontra- sekä kirjanpito- ja ostoreskontraohjelmat elokuussa 2008. "Ohjelmisto valittiin ilmaisen miniversion perusteella", toteaa Pirjo Tähtinen-Leino.

"Ostopäätös syntyi, kun ohjelmistoja suositeltiin yrittäjäkurssilla", hän kertoo. Pirjo Tähtinen-Leino hoitaa ohjelmilla oman yrityksen kirjanpidon ja laskutuksen. Kysymyksiin hän on etsinyt vastauksia Tuki-sivustolta ja lähettänyt sähköpostia asiakaspalveluun. "Ohjelmat toimivat hyvin", arvioi Pirjo Tähtinen-Leino, "suosittelen".

Taloushallinto Sari Mantere - Vaajakoski
"Ohjelmisto edullinen, toimiva ja hyvä"

20.4.2010 ML - päivitetty: 5.10.2021

Taloushallinto Sari Mantere on käyttänyt taloushallinnon ohjelmien tilitoimistoversiota yli 10 vuotta. Hän toteaa, että "olen ollut tyytyväinen ohjelmiin". Kirjanpito- ja palkanlaskentaohjelman toimintavarmuus on hyvä, raportteja saa riittävästi, eikä ongelmia ole juuri ollut. Vuosipäivityksen yhteydessä hän soittanut asiakastukeen, jos kysyttävää on tullut.

Sari Mantere toteaa, että käytettyään ensin ohjelmien miniversiota, hän hankki kaikista ohjelmistoversiot. Ohjelmistopäivitykset tulevat ajallaan, eikä niistä katoa tietoa. Yleisarvio ohjelmista on kiitettävä.

Tilitoimisto Megs-tilit - Launonen
"Olen ollut hyvin tyytyväinen kirjanpito-ohjelmaan ja asiakastukeen"

19.4.2010 MLT

Jaana Siltanen tilitoimisto Megs-tilistä hankki Tietosuunta ohjelmat 2009. Ensimmäisenä hän otti käyttöön kirjanpito-ohjelman. Hän kertoo, että aiemmasta ohjelmasta ei saanut raportteja, ei mitään, vaan kaikki joutui tekemään käsin. Tietosuunnan kirjanpito-ohjelman raportointi toimii automaattisesti ja hyvin.

Jaana Siltanen toteaa, että ohjelman käyttö on "ihan yes" ja "asiakastuki toimii hienosti". Kysyttävää on alkuvaiheessa ollut paljon ja "vastaukset tulevat heti". Jaana Siltasen arvio ohjelman käytöstä on, että "olen ollut hirveän tyytyväinen ja kehunut ohjelmaa kaikille".

Tilitoimisto Jaana Tåg - Sumiainen
"Suosittelemme ohjelmistoja muille"

15.4.2010 MLT

Tilitoimisto Jaana Tåg hankki vuonna 1997 palkanlaskentaohjelman ja tilitoimistoversion 2002. Laskutusohjelman käyttöönotto oli hänen mielestään helppoa, koska "ohjelmassa on samaa logiikkaa kuin palkanlaskennassa".

"Olemme olleet hyvin tyytyväisiä," hän jatkaa, " olemme saaneet hyvin myös ohjelmistopäivityksiä". Lopuksi Jaana Tåg tiivistää, että "suosittelemme ohjelmistoja muille".

Tilitoimisto Tmi Numerate Oulu
"Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen!"

8.6.2006 mlt Päivitetty: 5.10.2021

Tietosuunta-ohjelmisto on ollut yritykselleni erittäin hyvä vaihtoehto: toimiva, selkeä ja helppokäyttöinen. Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen! " toteaa Elisa Teppo tilitoimisto Tmi Numeratesta Oulusta. Palkanlaskenta-, kirjanpito- ja laskutusohjelma ovat käyttäjäystävällisiä ja avun saa nopeasti ongelmatilanteissa. Raportteja saa tarvittavan määrän.

Huovilan tilit - tilitoimisto - Helsinki
"Ohjelman käyttöönotto helppoa ja hinta edullinen"

27.3.2008 JP Päivitetty: 5.10.2021

Galina Huovila hankki Tietosuunta palkanlaskentaohjelman tilitoimistoversion yritykselleen helmikuussa 2008, koska miniversio oli selkeä ja toimiva. Hänen mukaansa ohjelma oli helppo ottaa käyttöön ja hinta edullinen. "Olen ollut tyytyväinen ohjelmaan, koska se toimii hyvin.", hän toteaa.

Siivouspalvelu Seppo ja Anneli Nokela, Kello
"Toiminnaltaan hyvä, edullinen ja kehittyvä ohjelmisto"

17.5.2010 MLT - päivitetty 6.10.2021

Siivouspalvelu Seppo ja Anneli Nokela tarjoaa palvelua yrityksille ja yksityisille. Yritykselle hankittiin taloushallinnon-ohjelmapaketti vuonna 2006. Heidi Nokela-Moilanen kertoo, että tarjous kilpailutettiin ja ostopäätöksen ratkaisi Tietosuunnan edullinen tarjous. Hän toteaa, että ohjelmat olivat hinnaltaan huomattavasti muita halvempia.

Heidi Nokela-Moilanen käyttää itse palkanlaskenta-ohjelmaa ja toteaa, että ohjelma on toiminnaltaan hyvä. Hänestä ohjelmat ovat kehittyneet paljon siitä, kun ne hankittiin. Tukipalvelusta sähköpostilla on saanut opastusta ja yhteistyössä Tietosuunnan kanssa on tehty esim. ajanhallintajärjestelmän tietojen siirto laskutusohjelmaan. Kokonaisarvio ohjelmista on, että "suosittelen ja olen suositellutkin ohjelmia muille".

Starmare Oy - kuljetusyhtiö - Lahti
"Olen ollut tosi tyytyväinen ohjelmistoihin"

13.4.2007 mlt päivitetty 6.10.2021

Pirkko Tarnanen kuljetusyhtiö Starmare Oy:stä aloitti palkanlaskennan ja laskutuksen omassa yrityksessä keväällä 2006 ja hankki koko taloushallinnon ohjelmistopaketin. Ennen ostopäätöstä hän kokeili ohjelmien käyttöä miniversiolla ja toteaa, että "ostopäätöksen ratkaisi ohjelmistojen käytön helppous ja hinta".

"Olen ollut tosi tyytyväinen ohjelmistoihin", hän jatkaa ja toteaa, että "aion aloittaa myös kirjanpidon omassa yrityksessä Tietosuunnan ohjelmalla. Ongelmia ei ole ollut ja kysymyksiin saa ihailtavan nopeasti sähköpostilla vastauksen."

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen ja viestien kohdentamiseen. Lisätietoja - evästekäytäntö