Mitä käyttäjät sanovat?


JP-Tilit, tilitoimisto Helsinki

"Selkeä, toimiva, kattava ohjelmisto"

4.10.2016, mlt

JP-Tilit on Helsingissä toimiva tilitoimisto, joka tarjoaa sähköisiä taloushallinnon palveluja yrityksille. Tilitoimisto hankki Tietosuunta etäyhteys-ohjelman 2010. Juha Perlström JP-Tileistä toteaa, että " olemme tyytyväisiä ohjelmistoon".

Hankintaperuste oli "ohjelmiston selkeys ja mutkattomuus". Ohjelma on käyttäjäystävällinen, eikä siinä ole "mitään käytön kannalta turhia kikkailuja". "Asiakaspalvelusta saa nopeasti vastauksen kysymyksiin, kun kysyttävää tulee", jatkaa Juha Perlström JP-Tileistä, " ja tietojen tallennus etäyhteydeltä omalle koneelle onnistuu hyvin".


Tilipalvelu Sari söderlund, Vantaa

"Joustava ohjelma, erinomaista asiakaspalvelua"

4.10.2016, mlt

Tilipalvelu Sari Söderlund tarjoaa pienyrityksille ja taloyhtiöille taloushallinnon palveluja , kirjanpitoa, palkanlaskentaa, laskutusta ym. Tietosuunnan etäyhteys-ohjelma otettiin käyttöön vuoden 2016 alussa.

"Etäyhteys toimii joustavati, tiedot siirtyvät ongelmitta omalle koneelle", toteaa Sari Söderlund. Hän on hyvin tyytyväinen asiakaspalveluun, josta "tieto kysymyksiin tuli nopeasti". Sähköpostilaskujen lähetys ja etätyöpöytä-yhteys toimivat ongelmitta. "Tilitoimiston toimintaa nopeuttava ja hyödyllinen ohjelma"; arvioi Sari Söderlund.


Maanrakennus KK Infra Oy, maanrakennustyöt, Kokkola

”Suosittelen etäyhteyttä yrityksille”

10.10.2016, mlt

Maanrakennus KK Infra Oy tarjoaa maanrakennus- ja perustustöitä teollisuudelle, kunnille ja yksityishenkilöille. Yritys hankki Tietosuunta etäyhteys-ohjelman v. 2016 alusta. Eleri Uusitalo yrityksestä toteaa, että ”ohjelmassa on monia toiminnan kannalta hyviä puolia. Yrityksen sisällä tiedonsiirto onnistuu henkilöltä toiselle joustavasti, kun tiedot pystyy kopiomaan suoraan omalle koneelle paikasta ja ajasta riippumatta.”

Ohjelma toimii teknisesti moitteettomasti, ja tallennukset tai sähköpostilaskujen lähetys onnistuvat. Eleri Uusitalo KK Infrasta arvioi, että ”ohjelman hinta-laatusuhde on kohdallaan” ja hän on ”tosi tyytyväinen asiakaspalveluun”.


Minnan Kirjanpitopalvelu, taloushallinnon palvelut, Vilppula

”Etäyhteys-ohjelma ehdoton kahden toimipisteen yritykselle”

10.10.2016, mlt

Minnan Kirjanpitopalvelu tarjoaa kirjanpito- ja taloushallinnon palveluja sekä veroneuvontaa yrityksille. Yritys on käyttänyt Tietosuunta etäyhteys -ohjelmaa vuodesta 2015. Minna Ykspuu Minnan Kirjanpitoplavelusta kertoo, että ”hänella on toimipiste kahdella paikkakunnalla ja etäyhteys-ohjelma on aivan ehdoton”. ”Muuten en pystyisi tekemään töitä kahdessa eri toimipisteessä”, hän jatkaa.

Ohjelma on toiminut erittäin hyvin, eikä ongelmia ole ollut. Tallennus etäyhteydeltä onnistuu, sähkölaskujen lähetys on sujuvaa ja asiakasplavelusta saa nopeasti tarvittaessa tietoa. ”Suosittelen Tietosuunta etäyhteys-ohjelmaa yrityksille”, hän toteaa lopuksi.


Mitä käyttäjät sanovat? - Rakennusala


Paven Paja Oy – Lohja

”Ohjelmat toimivat hyvin ja hinta-laatusuhde erittäin hyvä”

8.2.2013 MLT

Paven Paja Oy on vuonna 1992 perustettu sähkötöitä, asennuksia ja urakointia tekevä yritys Lohjalla. Yritys hankki Tietosuunta laskutus- ja kirjanpito-ohjelmat syyskuussa 2011. ”Nettisivuilla päädyin lataamaan miniversion ja pidin ohjelman toimivuudesta ja helppokäyttöisyydestä”, kertoo Marita Poutiainen Paven Paja Oy:stä.

Ohjelman käyttöönotto onnistui hyvin ja ohjelmaan on oltu tyytyväisiä. ”Ohjelmat toimivat hyvin ja hinta–laatusuhde on erittäin hyvä. Suosittelen ohjelmia muille”, jatkaa Marita Poutiainen.


Servikal Oy – Turku

”Asennus ja käyttöönotto helppoa - suosittelen”

8.2.2013 MLT

Servikal Ky tekee kalibrointi- ja huoltopalveluja kaikille sisäilmastolaitteille esim. ilmanvirtaus- ja lämpötilalaitteille. Vuonna 1996 perustetun yrityksen kalibrointitunneli täyttää kaikki kansainväliset vaatimukset ja mittanormit. Yritykseen hankittiin Tietosuunta laskutusohjelma tammikuussa 2011.

Rauno Saarnio Servikal Ky:stä sanoo, että ohjelma toimii hyvin ja kaikki tarvittavat ominaisuudet löytyvät. Hänen mukaansa käyttööotto ja asennus oli helppoa ja ohjelmiin on oltu tyytyväisiä. ”Suosittelen ohjelmia muille”, toteaa Rauno Saarnio Servikal Ky:stä.


Mitä käyttäjät sanovat? - Tilitoimistoja


Tilitoimisto Sari Mantere - Vaajakoski

"Ohjelmisto edullinen, toimiva ja hyvä"

20.4.2010 ML

Tilitoimisto Sari Mantere on käyttänyt taloushallinnon ohjelmien tilitoimistoversiota kolme vuotta. Hän toteaa, että "olen ollut tyytyväinen ohjelmiin". Kirjanpito- ja palkanlaskentaohjelman toimintavarmuus on hyvä, raportteja saa riittävästi, eikä ongelmia ole juuri ollut. Vuosipäivityksen yhteydessä hän soittanut asiakastukeen, jos kysyttävää on tullut.


Sari Mantere toteaa, että käytettyään ensin ohjelmien miniversiota, hän hankki kaikista ohjelmistoversiot. Ohjelmistopäivitykset tulevat ajallaan, eikä niistä katoa tietoa. Yleisarvio ohjelmista on kiitettävä.


Tilitoimisto Megs-tilit - Launonen

"Olen ollut hyvin tyytyväinen kirjanpito-ohjelmaan ja asiakastukeen"

19.4.2010 MLT

Jaana Siltanen tilitoimisto Megs-tilistä hankki Tietosuunta-taloushallintopaketin tilitoimistoversion 14.1.2009. Ensimmäisenä hän otti käyttöön kirjanpito-ohjelman. Hän kertoo, että aiemmasta ohjelmasta ei saanut raportteja, ei mitään, vaan kaikki joutui tekemään käsin. Tietosuunnan kirjanpito-ohjelman raportointi toimii automaattisesti ja hyvin.

Jaana Siltanen toteaa, että ohjelman käyttö on "ihan yes" ja "asiakastuki toimii hienosti". Kysyttävää on alkuvaiheessa ollut paljon ja "vastaukset tulevat heti". Hän on tehnyt kirjanpito-ohjelmalla yhden tilinpäätöksen ja aloittaa palkanlaskennan parin kuukauden päästä. Jaana Siltasen arvio ohjelman käytöstä on, että "olen ollut hirveän tyytyväinen ja kehunut ohjelmaa kaikille".


Tilitoimisto Jaana Tåg - Sumiainen

"Suosittelemme ohjelmistoja muille"

15.4.2010 MLT

Tilitoimisto Jaana Tåg hankki vuonna 1997 palkanlaskentaohjelman ja sen tilitoimistoversion 2002. Laskutusohjelman käyttöönotto 2007 oli hänen mielestään helppoa, koska"ohjelmassa on samaa logiikkaa kuin palkanlaskennassa". Tilitoimisto on hoitanut vuodesta 2009 myös Sumiaisten pohjoiskylän vesiosuuskunnan laskutusta Tietosuunnan vesilaskutusohjelmalla. 

Jaana Tåg arvioi, että sähköposti on helpoin ja nopein tukipalvelumuoto ja "vastaukset viesteihin tulevat kauhean nopeasti". Ongelmat tulevat yleensä tilanteissa, joissa on monta rautaa tulessa yhtä aikaa ja apua pitää saada nopeasti. "Olemme olleet hyvin tyytyväisiä," hän jatkaa, " olemme saaneet hyvin myös ohjelmistopäivityksiä". Lopuksi Jaana Tåg tiivistää, että "suosittelemme ohjelmistoja muille".


Tilitoimisto Tmi Numerate Oulu

"Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen!"

8.6.2006 mlt Päivitetty: 12.02.2010

Tietosuunta-ohjelmisto on ollut yritykselleni erittäin hyvä vaihtoehto: toimiva, selkeä ja helppokäyttöinen. Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen! " toteaa Elisa Teppo tilitoimisto Tmi Numeratesta Oulusta.  Palkanlaskenta-, kirjanpito- ja laskutusohjelma ovat käyttäjäystävällisiä ja avun saa nopeasti ongelmatilanteissa. Raportteja saa tarvittavan määrän.

 


Isännöitsijätoimisto Paavola - Tampere

"Aktiivisesti kehitetty, toimiva kokonaisuus"

25.11.2008 mlt Päivitetty: 12.02.2010

Isännöitsijätoimisto Paavola Tampereelta vaihtoi Tietosuunta ohjelmiin viitisen vuotta sitten, kun Suomi siirtyi euroaikaan. "Alv-pyöristystä eivät muut ohjelmat osanneet tehdä, mutta Tietosuunnan ohjelma osasi", toteaa isännöitsijä Paavola. Hän tutki monia ohjelmia ja "kun Tietosuunta ohjelma putkahti esille, päätös syntyi yhdeltä istumalta".

Kirjanpidon kirjaustoiminnasta Paavola toteaa, että "se on viisi-kuusi kertaa nopeampi kuin muut ohjelmat". Työntekoa nopeuttaa tositetiliotteiden kirjautuminen suoraan pankin tiedostoista. "Kirjanpito-ohjelmalla tekee puolessa tunnissa sen, mihin aikaisemmin meni kaksi päivää". Hyvänä puolena hän pitää myös sitä, että käyttäjä välttyy virheiltä, kun kirjaukset tapahtuvat suoraan pankin tiliotetiedostoista.

Paavola käyttää kirjanpidossa myös kustannuspaikkoja. Kustannuspaikkoja tarvitaan, kun taloyhtiöihin tilataan rakennusurakoita, vaikkapa maalaus- tai kattoremonttia.

 


Huovilan tilit - tilitoimisto - Helsinki

"Ohjelman käyttöönotto helppoa ja hinta edullinen"

27.3.2008 JP Päivitetty: 12.02.2010

Galina Huovila hankki Tietosuunta palkanlaskentaohjelman tilitoimistoversion yritykselleen helmikuussa 2008, koska miniversio oli selkeä ja toimiva.  Hänen mukaansa ohjelma oli helppo ottaa käyttöön ja hinta edullinen.  "Olen ollut tyytyväinen ohjelmaan, koska se toimii hyvin.", hän toteaa.

 


T:mi Marika Kokko tilitoimisto Vantaa

"Kysymyksiin saa nopeasti vastauksen"

25.2.2006 mlt Päivitetty: 12.02.2010

Marika Kokko tilitoimistossaan Vantaalla kokee saamansa palvelun hyvänä: "Kysymyksiin saa nopeasti sähköpostilla vastauksen." Palkanlaskentaohjelmisto soveltuu jo yhden kuukauden kokemuksella hyvin tilitoimistolle. Käyttöominaisuudet ovat hänen mielestään hyvin helppoja ja hinta-laatusuhde kohdallaan.


Mitä käyttäjät sanovat? - Kaupan ala / Valmistus ja myynti


Myllymuksut Oy – tekstiilituotteiden valmistus ja myynti  - Juupajoki

"Miniversion käytöstä helppo siirtyä ohjelmaan"

27.4.2010 MLT

Myllymuksut Oy on vuonna 2004 perustettu yritys, joka valmistaa ja myy tekstiilituotteita vauvoille, lapsille ja aikuisille. Johanna Pakonen hankki 2007 yritykselleen palkanlaskentaohjelman. Hän kertoo, että hänellä ei ole muuta kokemusta palkkojen laskemisesta, hän vain käyttää ohjelmaa. Ohjelmalla lasketaan tällä hetkellä seitsemän henkilön palkat.

Johanna Pakosen mielestä ostopäätöksen kannalta merkittävä oli ilmaisen miniversion käyttö. Miniversiolla pääsi käyttämään ohjelmaa ja päätös ostamisesta syntyi sen pohjalta. Siitä oli myös helppo siirtyä varsinaiseen ohjelmaan. Ohjelman käyttönotto oli helppoa, eikä ongelmia ole ollut. 

Tukipalvelusta hän on päivitysten yhteydessä käyttänyt sähköpostia ja tiivistää, että koska hän itse toimii verkossa, hän arvostaa nopeaa viesteihin vastaamista. Palkanlaskennan käyttöoppaan hän luki netistä, puhelinneuvontaa hän ei ole tarvinnut.

Kokonaisarvio ohjelmasta ylläpitoineen on, että "olen ollut tyytyväinen ja suosittelen ohjelmaa muille".

 


Mitä käyttäjät sanovat? - Palvelu- ym. yritykset


Siivouspalvelu Seppo & Anneli Nokela – Kello

"Toiminnaltaan hyvä, edullinen ja kehittyvä ohjelmisto"

17.5.2010 MLT

Siivouspalvelu Seppo & Anneli Nokela tarjoaa monipuolisia siivousalan palveluja yrityksille ja yksityisille. Yritykselle hankittiin taloushallinnon-ohjelmapaketti vuonna 2006. Heidi Nokela-Moilanen siivouspalvelusta kertoo, että ohjelmistarjous kilpailutettiin ja ostopäätöksen ratkaisi Tietosuunnan edullinen tarjous. Hän toteaa, että ohjelmat olivat hinnaltaan huomattavasti muita halvempia.

Heidi Nokela-Moilanen käyttää itse palkanlaskenta-ohjelmaa ja toteaa, että ohjelma on toiminnaltaan hyvä. Hänestä ohjelmat ovat kehittyneet paljon siitä, kun ne hankittiin. Tukipalvelusta sähköpostilla on saanut opastusta ja yhteistyössä Tietosuunnan kanssa on tehty esim. ajanhallintajärjestelmän tietojen siirto laskutusohjelmaan. Kokonaisarvio ohjelmista on, että "suosittelen ja olen suositellutkin ohjelmia muille".

 


Siivouspalvelu Pusa Service Oy - Vantaa

"Esittelyvideosta mallia työhön"

12.12.2008 JP/MLT Päivitetty: 12.02.2010

Siivouspalvelu Pusa Service Oy tarjoaa siivous- ja kiinteistöhuoltopalveluja yksityisille ja yrityksille Uudenmaan alueella. Kadri Pusa hankki laskutus-, kirjanpito- ja palkanlaskentaohjelmat syyskuussa 2008. "Ostopäätökseen vaikutti edullinen hinta ja miniversion ulkoasu", arvioi Kadri Pusa.

"Olen katsonut kolmen minuutin esittelyvideosta mallia työhöni", kertoo Kadri Pusa. "Suosittelen ohjelmia yrityksille", Kadri Pusa toteaa.

 


Apuduuni Oy - laite- ja henkilöstövuokraus - Raisio

"Hinta- ja laatuvertailun voittaja"

15.12.2008 mlt

Apuduuni Oy vuokraa ja välittää henkilöstöä ja kalustoa ravintoloille ja festivaaleille. Lassi Lehtinen Apuduunista hankki laskutus- ja palkanlaskentaohjelmat kesäkuussa 2008. Hän sai tiedon ohjelmista yrittäjälehdestä ja tutustui ilmaiseen miniversioon.

"Tietosuunnan ohjelmat voittivat hinta- ja laatuvertailun", arvioi Lassi Lehtinen ostopäätöstä. Ohjelmat toimivat erittäin hyvin, ja niillä voi laskea useamman yrityksen palkat ja laskut. "Olen ollut tyytyväinen", toteaa Lassi Lehtinen, "suosittelen ohjelmia muille".

 


Kampaamo Salon Capill Nina Ky - Helsinki

"Käyttäjäystävällinen ohjelma"

16.12.2008 JP/MLT

Salon Capill Nina Ky tarjoaa kampaamo- ja kosmetologipalveluja asiakkaille Helsingissä. Tiina Jokiniemi Salon Ninasta hankki taloushallinto-paketin heinäkuussa 2007. "Ostopäätöksen ratkaisi miniversion selkeys ja toimivuus sekä ohjelmien hinta", arvioi Tiina Jokiniemi

"Suosittelen ja olen suositellutkin ohjelmia muille", toteaa Tiina Jokiniemi, "ohjelmat ovat hyvin käyttäjäystävällisiä ja selkeitä", hän jatkaa. Hän ei ole tarvinnut tukea, ohjelmat ovat hänen mielestään hyvin helppokäyttöisiä.

 

 


Latomäen Tilaviini Ky - Marttila

"Ohjelmien hinta/laatu -suhde on kohdallaan"

27.3.2008 JP

Jari Auramo vapaa-ajankeskus Latomäen Tilaviini Ky:stä sai tiedon ohjelmasta tuttavaltaan, joka suositteli hänelle Tietosuunnan kirjanpito-ohjelmaa. "Ostopäätökseen vaikutti, kun kokeiluversiota sai testata ensin. Sekä hinta että laatu oli kohdallaan" sanoo Jari Auramo.

"Olen ollut tyytyväinen ohjelmaan, jossa ei ole ollut mitään ongelmia", Auramo lisää.

 


Mitä käyttäjät sanovat? - Rakennusala


Insinööritoimisto Rantotek Oy - Tampere

"Palkanlaskentaohjelmisto on helppo oppia ja käyttää"

25.2.2006 mlt

Marja-Liisa Rantovaara Insinööritoimisto Rantotek Oy:stä Tampereelta pitää palkanlaskentaohjelmistoa "erittäin käyttökelpoisena". Raportteja saa tarvittavan määrän ja hinta-laatusuhde on kiitettävä. Yleiskokemuksena hän toteaa, että"tumpelokin osaa käyttää sitä".

 


TAPI-Sähköasennus Oy - Turku

"Yrittäjäkurssilla suositeltu ohjelma"

10.12.2008 JP/MLT

TAPI-Sähköasennus Oy tarjoaa monipuolisia sähköasennus- suunnittelu- ja kaapelointipalveluja Turun seudulla. Yritykseen hankittiin laskutus- ja myyntireskontra- sekä kirjanpito- ja ostoreskontraohjelmat elokuussa 2008. "Ohjelmisto valittiin ilmaisen miniversion perusteella", toteaa Pirjo Tähtinen-Leino.

"Ostopäätös syntyi, kun ohjelmistoja suositeltiin yrittäjäkurssilla", hän kertoo. Pirjo Tähtinen-Leino hoitaa ohjelmilla oman yrityksen kirjanpidon ja laskutuksen. Kysymyksiin hän on etsinyt vastauksia Tuki-sivustolta ja lähettänyt sähköpostia asiakaspalveluun. "Ohjelmat toimivat hyvin", arvioi Pirjo Tähtinen-Leino TAPI-Sähköasennus Oy:stä, "suosittelen yrityksille".

 


Urakointi ja maalaus K. Heiskanen - Otava

"Ohjelmistojen automaattiset toiminnot nopeuttavat työntekoa"

JP/MLT 8.12.2008 Päivitetty: 12.02.2010

Maalausta ja saneerauksia tekevä Urakointi ja Maalaus K.Heiskanen hankki taloushallinto-paketin henäkuussa 2008. Etsiessään ohjelmia Jukka Konttinen kokeili ilmaista miniversiota, joka vaikutti erittäin hyvältä. "Ostopäätöksen ratkaisi ohjelmistojen toimivuus ja kotimaisuus", toteaa Konttinen K.Heiskaselta.

"Olen ollut hyvin tyytyväinen", arvioi Jukka Konttinen ja jatkaa ""ohjelmistojen automaattiset toiminnot nopeuttavat ja helpottavat työntekoa." Kysymyksiin on löytynyt vastauksia ohjeista tai ohjelmistoja tutkimalla. "Suosittelen ohjelmaa muille, ohjelmistoissa ja paljon toimintoja ja laaja raportointi," toteaa Konttinen Urakointi ja Maalaus K.Heiskaselta.

 


Rakennusliike Hartex Oy - Äänekoski

"Ohjelmistojen toimivuus vakuutti"

21.12.2008 JP/MLT Päivitetty: 12.02.2010

Rakennusliike Hartex Oy tarjoaa talonrakennuspalveluja remontista talojen pystykseen. Eeva Pirttiaho hankki palkanlaskenta ja kirjanpito-ohjelmat toukokuussa 2008. "Olen käyttänyt ohjelmia vuoden ja olen hyvin tyytyväinen", arvioi Pirttiaho.

Ostopäätökseen vaikutti ohjelmien hinta ja toimivuus. "Ohjelmistojen toimivuus ratkaisi ostopäätöksen", toteaa Eeva Pirttiaho. Kysymyksiin hän on saanut nopeasti vastauksen ja ongelma on ratkennut. "Kyllä, suosittelen ohjelmaa muille", toteaa Eeva Pirttiaho Hartex Oy:stä.

 


Mitä käyttäjät sanovat? - Maansiirto ja kuljetus


A-louhinta Oy, louhinta ja murskauspalvelut - Kyrö

"Monipuolinen palkanlaskenta edullisesti"

JP/MLT 4.12.2008

Louhinta- ja murskauspalveluihin erikoistunut A-Louhinta Oy hankki palkanlaskenta-, laskutus- ja ostoreskontraohjelmat elokuussa 2008. "Ostopäätökseen vaikutti oman tarpeen lisäksi se, että ohjelmia sai kokeilla ilmaiseksi", toteaa Valtteri Varjonen A-Louhinta Oy:stä.

"Ostopäätös palkanlaskennasta syntyi, koska ohjelma oli hyvin edullinen, vaikka siinä oli paljon ominaisuuksia", toteaa Varjonen. "Kun ohjelmistot otettiin käyttöön, tukea kysymyksiin sai nopeasti", hän jatkaa. Palkanlaskennan parhaana puolena hän pitää sitä, että palkkalajien ylläpito on erittäin helppoa. "Suosittelen ohjelmaa muille yrityksille," sanoo Varjonen A-Louhinta Oy:stä, "ohjelmistot toimivat erittäin hyvin ja ovat halpoja".

 


Starmare Oy - kuljetusyhtiö - Lahti

"Olen ollut tosi tyytyväinen ohjelmistoihin"

13.4.2007 mlt Päivitetty: 12.02.2010

Pirkko Tarnanen kuljetusyhtiö Starmare Oy:stä aloitti palkanlaskennan ja laskutuksen omassa yrityksessä keväällä 2006 ja hankki koko taloushallinnon ohjelmistopaketin.  Ennen ostopäätöstä hän kokeili ohjelmien käyttöä miniversiolla ja toteaa, että "ostopäätöksen ratkaisi ohjelmistojen käytön helppous ja hinta".

"Olen ollut tosi tyytyväinen ohjelmistoihin", hän jatkaa ja toteaa, että "aion aloittaa myös kirjanpidon omassa yrityksessä Tietosuunnan ohjelmalla. " Ongelmia ei ole ollut ja kysymyksiin saa ihailtavan nopeasti sähköpostilla vastauksen.

 


Kuljetusliike J. Tornberg - Tupas

"Ilmainen miniversio ja yhteydenotto ratkaisivat ostopäätöksen"

28.11.2008 mlt Päivitetty: 12.02.2010

Kuljetusalan yrittäjä Jaakko Tornberg osti laskutus- ja myyntireskontraohjelman elokuussa 2008. Hän ajaa vaarallisia kemikaaleja kuljetusyhtiö alihankkijana ja laskuttaa pääyhtiötä 3 – 4 kertaa kuukaudessa. Perustettuaan yrityksen kolme vuotta sitten hän alkoi etsiä laskutusohjelmaa, mutta ei löytänyt sitä, mitä oli hakemassa. Sitten hän latasi netistä ilmaiseksi Tietosuunnan laskutusohjelman miniversion.

"Pienyrittjä tekee paljon töitä, ajaa rekkaa, eikä ehdi tehdä hankintoja. Oli hirviän hyvä, kun teiltä otettiin yhteyttä. Se ratkaisi lopulta ostopäätöksen," toteaa Tornberg Kuljetusliike J.Tornbergiltä. Jaakko Tornbergergin yleisarvio on, että ohjelma toimii erittäin hyvin ja "on kivuton käyttää".

 

Mitä käyttäjät sanovat? - Yhdistykset ja urheiluseurat


Kyröskosken Ponsi, Erkki Jortikka - Hämeenkyrö

"Ominaisuuksiltaan kattavin kirjanpito"

9.12.2008 JP/MLT Päivitetty: 12.02.2010

Erkki Jortikka hankki elokuussa 2008 kirjanpito-ohjelman vuonna 1902 perustetulle urheiluseura Kyröskosken Ponnelle. Ennen ostopäätöstä hän vertaili kirjanpito-ohjelmia, joista Tietosuunnan ohjelma oli ominaisuuksiltaan kattavin.

Erkki Jortikka listasi kysymyksiä ja soitti asiakaspalveluun. "Ostopäätös syntyi heti puhelimessa", hän toteaa. Jortikka ei usko tarvitsevansa apua ohjelman kanssa, mutta tarvittaessa hän käyttäisi kysymiseen sähköpostia. "Ohjelman paras puoli on kattava raportointi", arvioi Erkki Jortikka Kyröskosken Ponnesta.

 


Tietosuunta

Tietosuunta on kotimainen ohjelmistotalo ja perheyritys. Valmistamme ja toimitamme taloushallinnon ohjelmat laskutukseen, palkanlaskentaan, kirjanpitoon ja ostolaskujen käsittelyyn.

Yhteydenotot

yhteydenotto

(050) 9192 193