Miten asiakkaat arvioivat Tietosuunnan ohjelmia?


Kyllä käyttäjä tietää!
Asiakaskyselyssä käyttäjiä pyydettiin arvioimaan Tietosuunnan taloushallinnon ohjelmia. Käyttäjistä lähes kaikki eli 98% on ollut tyytyväisiä ohjelmiin ja suosittelevat ohjelmia muille. ”Ostokriteerinä minulla oli suositukset muilta yrittäjiltä”, toeaa Pii Topio Kaislikko Oy:stä.

Ohjelmiston ostokriteerinä on ollut ohjelmien hinta, helppokäyttöisyys ja käyttöönoton helppous. Niina Harju Loimaan Putki ja Rakennus Oy:stä kertoo käyttäjän kokemuksiaan: ”Ostokriteerit olivat hinta, helppokäyttöisyys ja käyttöönoton helppous. Ohjelmisto on toiminut erittäin hyvin, kun edellisten ohjelmien kanssa oli ongelmia”.

Ohjelmiston käyttäjäystävällisyys on vakuuttanut: ”Ohjelma on erittäin käyttäjäystävällinen, liikkuminen ohjelman sisällä on helppoa. Toimintojen nimitykset vastaavat toiminnon sisältöä, joten ohjelmaa on myös aloittelevan käyttäjän helppo ymmärtää”, toteaa Tiina Virtakangas Vaasan yliopistosta.

Taloushallinnon ohjelmistoa ovat yrittäjät hankkineet myös sen kattavien ominaisuuksien, laajuuden perusteella. Ilmaisen miniversion kokeilusta on joillekin syntynyt ostopäätös ennen ostamista. ”Päädyin lataamaan nettisivuilta ilmaisen miniversion ja pidin heti ohjelman toimivuudesta ja helppokäyttöisyydestä”, kertoo Marita Poutiainen Paven Paja Oy:stä.

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen ja viestien kohdentamiseen. Lisätietoja - evästekäytäntö