Mikä on Tietosuunta?

Tietosuunta Oy

Olemme on kotimainen ohjelmistotalo ja perheyritys, joka toimittaa taloushallinnon ohjelmia pk-yrityksille laskutukseen, palkanlaskentaan, kirjanpitoon ja ostolaskujen käsittelyyn.


Ohjelmat palveluna

Tarjoamme ohjelmat pk-yrityksen taloushallinon hoitoon yhdellä edullisella kk-maksulla.

Pienille ja keskisuurille

Olemme erityisen vahvoja pienissä ja keskisuurissa yrityksissä ja tilitoimistoissa. Ohjelmat soveltuvat pienille ja aloittaville yrityksille ja suuremmille noin 50 työntekijän yrityskokoon saakka.

Luotettava kumppani

Tietosuunnan liikevaihto ja kannattavuus on kasvanut tasaisesti. Kannattava liiketoiminta mahdollistaa jatkuvan kehitystyön ja sen, että Tietosuunta on luotettava ohjelmistotoimittaja myös jatkossa.


Tietosuunta kuuluu Suomen vahvimpiin Asiakastiedon luokituksessa.


Tietosuunta on rekisteröity luotettavaksi kumppaniksi Vastuugroupin palvelussa

VastuuGroup - Luotettava Kumppani

Yhteistyökumppaneita, palvelutoimittajia

Apix Messaging

 • Tietosuunta Oy:n ohjelmat on integroitu Apix -verkkolaskujärjestelmään
 • Apixin älykäs verkkolaskutus perustuu automaattiseen reititykseen. Tämä tekee verkkolaskutuksesta helppoa ja virheetöntä. Apix reitittää myyntilaskut automaattisesti joko verkkolaskuina tai paperilaskuina. Laskut lähtevät asiakkaalle siten aina oikeassa, halutussa muodossa.
 • Automaattinen reititys parantaa laskutuksen virheettömyyttä. Apix tunnistaa laskun vastaanottajan Y-tunnuksen perusteella ja käyttää reitityksessä vahvistettua, ajan tasalla olevaa verkkolaskuosoitetta. Monimutkaisten verkkolaskuosoitteiden syöttämistä laskutusjärjestelmään ja tietojen ylläpitoa ei tarvita.
 • Apix Messaging - nettisivut: apix.fi
 • Huom: Kun asiakas ottaa käyttöön Tietosuunta ohjelmat, niin käytettävissä on Apix -järjestelmä ohjelman sisäisenä palveluna. Erillistä Apix -sopimusta ei tarvita. Apix -palvelu sisältyy Tietosuunnan ohjelmien edulliseen kk-maksulliseen palveluun. Laskujen lähetyksestä ja vastaanotosta peritään laskukohtainen maksu, joka on markkinoiden edullisimpia.

Route-Tracker RTPro

 • RTPro tarjoaa sähköisen ajopäiväkirjan henkilöautoihin sekä ajoneuvojen ja työkoneiden ajantasaisen GPS paikannuksen.
 • Paikannusjäjestelmässä koko ajoneuvokalustoa voi seurata yhtäaikaa ajantasaisena kärtalla.
 • Tietosuunta Oy on kehittänyt Route-Tracker RTPro paikannusjärjestelmän. Paikannuspalvelu on eriytetty omaksi osakeyhtiöksi vuonna 2012
 • Katso lisää: Ajopäiväkirja ja ajoneuvopaikannus - route-tracker.com

KX-Treeshears

 • KX-Treeshears Oy kehittää ja valmistaa modulirakenteista energiapuukouraa kaivinkoneisiin. KX-Energiapuukouran kaikki osat ovat vaihdettavissa. Uuden modulirakenteen takia KX-Energiapuukoura on erittäin pitkäikäinen, taloudellinen ja tehokas.
 • KX-Energiapuukouran kehittämisestä vastaa RTPro Oy:n toinen perustajaosakas Kimmo Tossavainen.
 • Katso lisää: Energiapuukoura - kx-treeshears.com

Tietosuunta

Tietosuunta on kotimainen ohjelmistotalo ja perheyritys. Valmistamme ja toimitamme taloushallinnon ohjelmat laskutukseen, palkanlaskentaan, kirjanpitoon ja ostolaskujen käsittelyyn.

Yhteydenotot

yhteydenotto

(050) 9192 193