Tietosuunta ohjelmien uudistus


Tietosuunta ohjelmat siirtyvät nettiin seuraavan aikataulun mukaisesti: Kirjanpito marraskuun alussa ja palkat marraskuun loppupuolella.

Viime hetken muutokset aikatauluun:
Arvioitua nettiin siirtymisen aikaa siirrettiin kirjanpidon osalta kahdella viikolla eteenpäin lokakuun 18. päivästä marrakuun alkuun.

Selainkäyttöiset Tietosuunta ohjelmat toimvat Google Cloud alustalla osoitteessa ts-ohjelmat.com

Nettiohjelmia voi käyttää Chrome, Safari, Firefox ja Edge selaimilla. Ohjelmat toimivat Windows ja Mac -tietokoneissa sekä Android ja iPad tableteissa ja puhelimissa.

Siirtymävaiheessa yritys ja tilitoimisto voi käyttää yhtäaikaa Tietosuunnan Windows ohjelmia ja uusia selainkäyttöisiä ohjelmia.


Windows ohjelmat: Laskutus, Ostot, Kirjanpito, Palkat

Windows ohjelmia voi käyttää toistaiseksi joko omassa koneessa tai Windows etäyhteydellä.


Laskutus ja myyntireskontra

Tietosuunnan Windows Laskutusohjelman voit siirtää selainkäyttöiseksi. Kun haluat siirtää ohjelman selainkäyttöiseksi, niin valitse ohjelman 'Asetukset' -valikosta kohta 'Konversio'.

Ostoreskontra

Tietosuunta ostoreskontran voit ottaa käyttöön selainkäyttöisenä. Ohjelmassa on ostolaskujen tehokas hallinta ja automatisointi. Entisiä ostolaskuja ei siirretä uuteen ohjelmaan, vaan ne käsitellään Windows -ohjelmassa.

Laskut voivat saapua eri reittejä automaattisesti verkkolaskuina, postitse skannauspalveluun tai sähköpostitse. Laskut välittyvät Tietosuunta ostoreskontraohjelmaan, ja ne säilyvät sähköisessä arkistossa pdf-muodossa.

Kirjanpito

Tietosuunnan Windows Kirjanpito-ohjelman voit siirtää selainkäyttöiseksi edellä olevan aikataulun mukaan. Kun haluat siirtää ohjelman selainkäyttöiseksi, niin valitse ohjelman 'Asetukset' -valikosta kohta 'Konversio'.

Palkat

Tietosuunnan Windows Palkanlaskentaohjelman voit siirtää selainkäyttöiseksi edellä olevan aikataulun mukaan. Kun haluat siirtää ohjelman selainkäyttöiseksi, niin valitse ohjelman 'Asetukset' -valikosta kohta 'Konversio'.

Tietosuunta

Tietosuunta on kotimainen ohjelmistotalo ja perheyritys. Valmistamme ja toimitamme taloushallinnon ohjelmat laskutukseen, palkanlaskentaan, kirjanpitoon ja ostolaskujen käsittelyyn.

Yhteydenotot

yhteydenotto

(050) 9192 193 ja (050) 9192 192