Tietosuunta ohjelmien uudistus 2018-19


Palkanlaskennasta suora yhteys tulorekisteriin

Palkkailmoitukset lähetetään tulorekisteriin 1.1.2019 alkaen suoraan ohjelmasta.

Uusi hinnasto 1.1.2019

Uusi hinnasto on tullut voimaan uusille asiakkaille vuoden 2018 alusta. Samaa hinnastoa sovelletaan entisille asiakkaille vuoden 2019 alusta. Ohjelmien käyttömaksu on 29 €/kk + alv. sopimus ja laskutusjakso on 3 kk. Kuukausimaksulla yritys tai tilitoimisto saa käyttöönsä Laskutus, Ostoreskontra, Palkanlaskenta ja Kirjanpito-ohjelmat 1-4 yritykselle ja 1-3:lle käyttäjälle.

Tilitoimisto voi lisätä ohjelmiin yrityksiä 3,00 € kuukausihinnalla ja lisäkäyttäjiä 9,90 € kuukausihinnalla. Hinta määräytyy koko ohjelmapaketille.

Tilitoimiston asiakasyritykset saavat käyttöönsä Tietosuunta ohjelmat käyttäjäkohtaisella hinnalla 9,90 €/kk.

TNETTI - Tietosuunta ohjelmat siirtyvät nettiin ja pilveen

Tietosuunnan Windows ohjelmat siirtyvät nettiin, jolloin niitä voi käyttää selaimella. Siirtyminen tapahtuu vuoden 2019 aikana. Uusia ohjelmia käytetään Chrome, Safari, Firefox ja Edge selaimilla. Ohjelmat toimivat Windows ja Mac -tietokoneissa sekä Android ja iPad tableteissa ja puhelimissa.

TNETTI toimii Google Cloud alustalla osoitteessa ts-ohjelmat.com

Siirtymävaiheessa yritys ja tilitoimisto voi käyttää yhtäaikaa Tietosuunnan Windows ohjelmia ja uusia selainkäyttöisiä ohjelmia.

Laskutus ja myyntireskontra nettiin syyskuusta 2018 alkaen

Tietosuunnan Windows Laskutusohjelman voit nyt siirtää selainkäyttöiseksi. Siirtyminen tapahtuu automaattisena. Kun haluat siirtää ohjelman selainkäyttöiseksi, niin valitse ohjelman 'Asetukset' -valikosta kohta 'Konversio'.

Ostoreskontra nettiin maaliskuusta 2019 alkaen

Tietosuunta ostoreskontran voit ottaa käyttöön selainkäyttöisenä maaliskuussa 2019. Ohjelmaan tulee uudistuksena ostolaskujen tehokas hallinta ja automatisointi.

Laskut voivat saapua eri reittejä automaattisesti verkkolaskuina, postitse skannauspalveluun tai sähköpostitse. Laskut välittyvät Tietosuunnan ostoreskontraan, ja ne säilyvät sähköisessä arkistossa pdf-muodossa.

Palkanlaskenta nettiin maaliskuusta 2019 alkaen

Palkanlaskentaohjelman voit siirtää selainkäyttöiseksi maalis-huhtikuusta 2019 alkaen. Siirtyminen tapahtuu automaattisena.

Kirjanpito nettiin syyskuusta 2019 alkaen

Kirjanpito-ohjelman voit siirtää selainkäyttöiseksi syksyllä 2019. Siirtyminen tapahtuu automaattisena.


© Tietosuunta Oy 2018