Tietosuunta ohjelmat 2019-20


Palkanlaskennasta suora yhteys tulorekisteriin

Palkkailmoitukset lähetetään tulorekisteriin 1.1.2019 alkaen suoraan ohjelmasta. Lue lisää / Tulorekisteri ohjeet

Uusi hinnasto 1.1.2019

Uusi hinnasto on tullut voimaan uusille asiakkaille vuoden 2018 alusta. Samaa hinnastoa sovelletaan entisille asiakkaille vuoden 2019 alusta. Ohjelmien käyttömaksu on 29 €/kk + alv. sopimus ja laskutusjakso on 3 kk. Kuukausimaksulla yritys tai tilitoimisto saa käyttöönsä Laskutus, Ostoreskontra, Palkanlaskenta ja Kirjanpito-ohjelmat 1-4 yritykselle ja 1-3:lle käyttäjälle.

Tilitoimisto voi lisätä ohjelmiin yrityksiä 3,00 € kuukausihinnalla. Hinta määräytyy koko ohjelmapaketille.

Tilitoimiston asiakasyritykset saavat omat käyttäjätunnukset Tietosuunta ohjelmiin, käyttömaksu 9,90 €/kk/yritys.

Tietosuunta ohjelmat siirtyvät nettiin

Tietosuunnan Windows ohjelmat siirtyvät nettiin, jolloin niitä voi käyttää selaimella. Siirtyminen tapahtuu vuosina 2019 ja 2020. Uusia ohjelmia käytetään Chrome, Safari, Firefox ja Edge selaimilla. Ohjelmat toimivat Windows ja Mac -tietokoneissa sekä Android ja iPad tableteissa ja puhelimissa.

Selainkäyttöiset Tietosuunta ohjelmat toimvat Google Cloud alustalla osoitteessa ts-ohjelmat.com

Siirtymävaiheessa yritys ja tilitoimisto voi käyttää yhtäaikaa Tietosuunnan Windows ohjelmia ja uusia selainkäyttöisiä ohjelmia.

Laskutus ja myyntireskontra nettiin

Tietosuunnan Windows Laskutusohjelman voit nyt siirtää selainkäyttöiseksi. Siirtyminen tapahtuu automaattisena. Kun haluat siirtää ohjelman selainkäyttöiseksi, niin valitse ohjelman 'Asetukset' -valikosta kohta 'Konversio'.

Ostoreskontra nettiin

Tietosuunta ostoreskontran voit ottaa käyttöön selainkäyttöisenä. Ohjelmassa on ostolaskujen tehokas hallinta ja automatisointi. Entisiä ostolaskuja ei siirretä uuteen ohjelmaan, vaan ne käsitellään Windows -ohjelmassa. Uusi ohjelma otetaan käyttöön käyttäjän valitsemana päivänä tallennettaessa uusia laskuja.

Laskut voivat saapua eri reittejä automaattisesti verkkolaskuina, postitse skannauspalveluun tai sähköpostitse. Laskut välittyvät Tietosuunta ostoreskontraohjelmaan, ja ne säilyvät sähköisessä arkistossa pdf-muodossa.

Palkanlaskenta nettiin vuoden 2020 aikana

Palkanlaskentaohjelman voit siirtää selainkäyttöiseksi vuonna 2020. Siirtyminen tapahtuu automaattisena.

Kirjanpito nettiin vuoden 2020 aikana

Kirjanpito-ohjelman voit siirtää selainkäyttöiseksi vuonna 2020. Siirtyminen tapahtuu automaattisena.


© Tietosuunta Oy 2018