Palkanlaskenta uusi versio


Rahapalkkojen tulolajikoodit

Uudessa palkanlaskentaohjelman versiossa 16.10.2020 jälkeen on mukana tulolajikoodit, joilla eritellään aikapalkat, ylityökorvaukset, lomarahat ja muut vastaavat rahapalkat.

Lue lisää / Palkanlaskennan ohje - Tulolajikoodit


Tietosuunta ohjelmien uudistus


Palkanlaskennasta suora yhteys tulorekisteriin

Palkkailmoitukset lähetetään tulorekisteriin suoraan ohjelmasta. Lue lisää / Tulorekisteri ohjeet

Tietosuunta ohjelmat siirtyvät nettiin

Tietosuunnan Windows ohjelmat siirtyvät nettiin, jolloin niitä voi käyttää selaimella. Siirtyminen tapahtuu 2020-21. Uusia ohjelmia käytetään Chrome, Safari, Firefox ja Edge selaimilla. Ohjelmat toimivat Windows ja Mac -tietokoneissa sekä Android ja iPad tableteissa ja puhelimissa.

Selainkäyttöiset Tietosuunta ohjelmat toimvat Google Cloud alustalla osoitteessa ts-ohjelmat.com

Siirtymävaiheessa yritys ja tilitoimisto voi käyttää yhtäaikaa Tietosuunnan Windows ohjelmia ja uusia selainkäyttöisiä ohjelmia.

Laskutus ja myyntireskontra nettiin

Tietosuunnan Windows Laskutusohjelman voit nyt siirtää selainkäyttöiseksi. Siirtyminen tapahtuu automaattisena. Kun haluat siirtää ohjelman selainkäyttöiseksi, niin valitse ohjelman 'Asetukset' -valikosta kohta 'Konversio'.

Ostoreskontra nettiin

Tietosuunta ostoreskontran voit ottaa käyttöön selainkäyttöisenä. Ohjelmassa on ostolaskujen tehokas hallinta ja automatisointi. Entisiä ostolaskuja ei siirretä uuteen ohjelmaan, vaan ne käsitellään Windows -ohjelmassa. Uusi ohjelma otetaan käyttöön käyttäjän valitsemana päivänä tallennettaessa uusia laskuja.

Laskut voivat saapua eri reittejä automaattisesti verkkolaskuina, postitse skannauspalveluun tai sähköpostitse. Laskut välittyvät Tietosuunta ostoreskontraohjelmaan, ja ne säilyvät sähköisessä arkistossa pdf-muodossa.

Palkanlaskenta nettiin vuoden 2020 loppupuolella

Palkanlaskentaohjelman voit siirtää selainkäyttöiseksi vuonna 2020. Siirtyminen tapahtuu automaattisena. Arvioitu siirtymisaika on marras-joulukuu 2020.

Kirjanpito nettiin vuoden 2020 loppupuolella

Kirjanpito-ohjelman voit siirtää selainkäyttöiseksi vuonna 2020. Siirtyminen tapahtuu automaattisena. Arvioitu siirtymisaika on marras-joulukuu 2020.

Tietosuunta Oy - VastuuGroup - Luotettava Kumppani

VastuuGroup - Luotettava Kumppani

© Tietosuunta Oy 29.10.2020