Tietosuunta ohjelmien uudistus


Windows ohjelmat: Laskutus, Ostot, Kirjanpito, Palkat

Nykyisiä Windows ohjelmia voi käyttää toistaiseksi niin kauan kuin se on teknisesti mahdollista omassa koneessa tai Windows etäyhteydellä. Lähivuosina muutokset Windows käyttöjärjestelmässä voivat hankaloittaa käyttöä tai voivat estää nykyisten Windows -ohjelmien käytön.


Tietosuunta ohjelmien siirto nettiohjelmiksi

Tietosuunnan nettiohjelmia voi käyttää Chrome, Safari, Firefox ja Edge selaimilla. Ohjelmat toimivat Windows ja Mac -tietokoneissa sekä Android ja iPad tableteissa ja puhelimissa.

Siirtymävaiheessa yritys ja tilitoimisto voi käyttää yhtäaikaa Tietosuunnan Windows ohjelmia ja uusia nettiohjelmia.


Laskutus ja myyntireskontra

Tietosuunnan Windows Laskutusohjelman voit siirtää nettiohjelmaksi. Kun haluat siirtää ohjelman, niin valitse ohjelman 'Asetukset' -valikosta kohta 'Konversio'.

Ostoreskontra

Tietosuunta ostoreskontran voit ottaa käyttöön nettiohjelmana. Ohjelmassa on ostolaskujen automaattinen vastaanotto, tehokas hallinta ja laskuarkisto. Entisiä ostolaskuja ei siirretä uuteen ohjelmaan, vaan ne käsitellään Windows -ohjelmassa.

Laskut voivat saapua eri reittejä verkkolaskuina, postitse, skannauspalvelun kautta tai sähköpostitse. Laskut välittyvät Tietosuunta ostoreskontraohjelmaan. Laskut säilyvät sähköisessä arkistossa pdf-muodossa.

Kirjanpito

Tietosuunnan Windows Kirjanpito-ohjelman voit siirtää nettiohjelmksi edellä olevan aikataulun mukaan. Kun olet haluat siirtää ohjelman, niin valitse ohjelman 'Asetukset' -valikosta kohta 'Konversio'.

Palkat

Tietosuunnan Windows Palkanlaskentaohjelman voit siirtää nettiohjelmksi myöhemmin ylempänä olevan aikatauluarvion mukaisesti.

Tietosuunta

Tietosuunta on kotimainen ohjelmistotalo ja perheyritys. Valmistamme ja toimitamme taloushallinnon ohjelmat laskutukseen, palkanlaskentaan, kirjanpitoon ja ostolaskujen käsittelyyn.

Yhteydenotot

yhteydenotto

(050) 9192 193 ja (050) 9192 192