Tietosuunta ohjelmien uudistus


Tietosuunta ohjelmat siirtyvät nettiin

Siirtymisaikataulu kirjanpidon osalta: syyskuu 2021 ja palkkojen osalta lokakuu 2021 (arvioitu 8.5.2021)

Ohjelmien valmistustilanteesta tiedotetaan tällä nettisivulla kuukausittain

Tietosuunnan Windows ohjelmat siirtyvät nettiin, jolloin niitä voi käyttää selaimella. Uusia ohjelmia käytetään Chrome, Safari, Firefox ja Edge selaimilla. Ohjelmat toimivat Windows ja Mac -tietokoneissa sekä Android ja iPad tableteissa ja puhelimissa.

Selainkäyttöiset Tietosuunta ohjelmat toimvat Google Cloud alustalla osoitteessa ts-ohjelmat.com

Siirtymävaiheessa yritys ja tilitoimisto voi käyttää yhtäaikaa Tietosuunnan Windows ohjelmia ja uusia selainkäyttöisiä ohjelmia.


Palkanlaskennasta suora yhteys tulorekisteriin

Palkkailmoitukset lähetetään tulorekisteriin suoraan ohjelmasta. Lue lisää / Tulorekisteri ohjeet


Laskutus ja myyntireskontra nettiin

Tietosuunnan Windows Laskutusohjelman voit nyt siirtää selainkäyttöiseksi. Siirtyminen tapahtuu automaattisena. Kun haluat siirtää ohjelman selainkäyttöiseksi, niin valitse ohjelman 'Asetukset' -valikosta kohta 'Konversio'.

Ostoreskontra nettiin

Tietosuunta ostoreskontran voit ottaa käyttöön selainkäyttöisenä. Ohjelmassa on ostolaskujen tehokas hallinta ja automatisointi. Entisiä ostolaskuja ei siirretä uuteen ohjelmaan, vaan ne käsitellään Windows -ohjelmassa. Uusi ohjelma otetaan käyttöön käyttäjän valitsemana päivänä tallennettaessa uusia laskuja.

Laskut voivat saapua eri reittejä automaattisesti verkkolaskuina, postitse skannauspalveluun tai sähköpostitse. Laskut välittyvät Tietosuunta ostoreskontraohjelmaan, ja ne säilyvät sähköisessä arkistossa pdf-muodossa.

Palkanlaskenta nettiin vuoden 2021 syksyllä

Palkanlaskentaohjelman voit siirtää selainkäyttöiseksi arviolta elo-syyskuussa 2021. Siirtyminen tapahtuu automaattisesti käyttäjän valitsemana ajankohtana.

Kirjanpito nettiin vuoden 2021 syksyllä

Kirjanpito-ohjelman nettiversion käyttöönotto on siirretty syksyyn, jotta kaikki toiminnat ovat valmiina ja tarkistettu huolellisesti ennen käyttöönottoa. Ohjelmasta on valmistunut testiversio, jota testataan Tietosuunta Oy:ssä ja sen yhteistyöyrityksissä.

Kirjanpito-ohjelman voit siirtää selainkäyttöiseksi arviolta elo-syyskuusta 2021 alkaen. Siirtyminen tapahtuu automaattisesti käyttäjän valitsemana ajankohtana.

Tietosuunta

Tietosuunta on kotimainen ohjelmistotalo ja perheyritys. Valmistamme ja toimitamme taloushallinnon ohjelmat laskutukseen, palkanlaskentaan, kirjanpitoon ja ostolaskujen käsittelyyn.

Yhteydenotot

yhteydenotto

(050) 9192 193